Geir Finnvold

Geir Finnvold

Dagligleder / POS / Tekniker

geir@grodata.no

Geir har 25 års erfaring innen for et bredt aspekt av datarelaterte utfordringer, og trives best med økonomisystemer og kasseløsninger fra SHARP.

Roy Versland

Roy Versland

Teknikker / Konsulent / Produktansvarlig

roy@grodata.no

 

Roy er kjent for å yte riktig service mot alle, til enhver tid. Denne data-professoren takler det meste av data utfordringer som det var en lek.

 

GROdata holder til i Kvinesdal sentrum, midt i Lister regionen. Vi selger datamaskiner, tilbehør, programvare og yter en rekke tjenester og support rundt disse. Vi har lang erfaring med valg av riktig datautstyr, enten det er til komplette bedriftsløsninger, eller enkle personlige datamaskiner. Videre yter vi personlig assistanse, ved maskinmessige og programvaremessige problemer som oppstår i lokalmiljøet. «Brannslukking» er en viktig del av servicen slik at evt. problemer blir løst før de er til hindrer for kunden. Som programvareleverandør håndterer vi standard operativsystemet Microsoft Windows. Vi har lang erfaring rundt oppsett og feilsøking på dette. På mer spesielle programvarer som bl.a Mamut, har vi god inngående kunnskap på programvaren, samt autorisert regnskapsteknisk kunnskap som gjør at vi kan yte riktig service på dette også.

Logo Grodata As

Vårt slagord «riktig service» illustrerer hvor viktig dette er for oss. Den tiden det tar fra et problem oppstår, til problemet er løst, er kostbar for den personen det gjelder. Med «riktig service» mener vi du skal få en riktig god service, og den riktige typen service, til riktig tid og riktig pris.

Historikk

GROdata sin historie kan dateres tilbake til 1992, men selve merkevaren GROdata ble offentlig da 3 lokale pc-«helter» innså at de var sterkere sammen. Til å begynne holdt GROdata til i gamle «Lister Næringshage» ved siden av Eramet (tinfos) Øye. For å kunne tilby riktig service, flyttet bedriften seg opp til Kvinesdal sentrum.

Grotec

Våre egenutviklede (skreddersydde) stasjonære datamaskiner går under merkevaren «GROTEC». Disse maskinene er høy-ytelses maskiner, for de som krever mer enn hva man får kjøpt i en gjennomsnittlig elektrovarebutikk. Komponentene i disse maskinene er basert på vår lange erfaring med testing og daglig bruk.

Grodata AS

Adresse:

Grodata AS

Nesgata 17A

4480 Kvinesdal

Org. nr.: 983 520 758 MVA

Veibeskrivelse:

Ved siden av Kvinesdal Libris

Trykk her for å laste ned Grodata Support